Samenwerken aan Betere Benen!

Over ons

Jolanda Donk

Nadat ik werkzaam ben geweest in een Diabetes Centrum in Rotterdam, ben ik sinds 2004 met Dietistenpraktijk Donk gestart.

Het is een leuke uitdaging en passie om praktische voedings- en dieetadviezen op maat te geven en mensen te begeleiden bij het veranderen van hun leefstijl. Multidisciplinaire samenwerking met verschillende disciplines vind ik enorm belangrijk om goede zorg te kunnen bieden. Daarom ben ik onder andere een samenwerking aangegaan met Fysiotherapiepraktijk De Verademing.

Naast mijn werkzaamheden als (sport)diëtist houd ik van fotograferen, koken, lezen en sporten. Ik ben getrouwd en heb 2 lieve kinderen, waar ik als familiemens ook graag veel tijd mee doorbreng.

Liseth de Boer

Na ruim 10 jaar werkervaring, opgedaan in een grote multidisciplinaire praktijk en een ziekenhuis, ben ik in 2013 mijn fysiotherapiepraktijk in IJsselstein gestart, De Verademing.

Ik geniet ervan om hier mijn ervaring als fysiotherapeut en oedeemtherapeut te laten samenvloeien met mijn ervaring binnen de adem- en ontspanningstherapie. Het geeft me energie om op een efficiënte en persoonlijke manier mijn patiënten zorg te kunnen bieden. Iedereen is uniek en verdient zorg op maat! Ook dan is het multidisciplinaire aspect essentieel en daarom werk ik onder andere samen met Diëtistenprakijk Donk.

Mijn vrije tijd gebruik ik om heerlijk een boek te lezen, te tuinieren, te sporten en hard te lopen. Maar ook zeker om bewust te genieten van mijn gezin met onze drie kinderen.


Wij zijn beiden lid van (verplichte) beroepsverenigingen en staan uiteraard ingeschreven in de desbetreffende kwaliteitsregisters. Zie voor informatie hierover de websites van de praktijken van Jolanda Donk en Liseth de Boer.